topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Prinsessan får medalj

Jag har precis träffat Berit Gullberg som förärats norska förtjänstorden och snart ska resa till Oslo för att skaka hand med kung Harald.

En annan duktig kvinna är prinsessan Nora av Liechtenstein som i dagarna fick årets spanska pris, Los Robles Prizes, för att ha varit en inspirationskälla för samhället. Nora är syster till furst Hans Adam av Liechtenstein och har arbetat för Världsbanken och är hedersmedlem i scoutrörelsen. Miljöfrågor ligger henne varmt om hjärtat. Nora talar tyska, franska, spanska och engelska och är gudmor till belgiska prinsessan Laetitia Maria, dotter till prinsessan Astrid av Belgien och ärkehertig Laurent av Österrike.Prinsessan Nora av Liechtenstein

Kommentarer
Postat av: LOPEZMarguerite

Thanks a lot for the good facts! I know that the paper writing service could suggest the essay writing. Thus, that is a great chance to order essay editing services and custom writing.

2011-12-30 @ 01:21:13
URL: http://www.writingscentre.com
Postat av: CarolFulton

Some time before I used to be curious about web optimization. At this moment I know that seo is extra important for my internet site. SO, I determined to utilize the <a href="http://linksexperts.com">blog posting services</a>.

2012-06-25 @ 21:58:45
URL: http://www.linksexperts.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback