topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Jag kindpussades med Ari Behn


Foto All over press

Oj, oj stackars Ari Behn, prinsessan Märtha Louise man. Nu spekuleras det vilt om att han har en hemlig affär med en gift kvinna. Han har setts omfamna och kindpussa en blondin i Stockholm då han var här för att medverka i Skavlans program i TV.

Kindpussades gjorde Ari och jag när vi sågs nu i veckan. Så visst omfamnar han även brunetter...

Jag gjorde en intervju med Ari Behn i samband med att han var i Stockholm för att visa sin egendesignade servis "Peacock". för en tid sedan..se filmen här.

Det blev ett kärt återseende. Men inte behöver man ha en romans för att att man hälsar på varandra!
Ari är en trevlig prick. Han berättade nu för mig att han är så förtjust i sin lilla Emma Tallulah, minstingen i familjen Behn som döps i dag i Oslo. Och hon är ju verkligen bedårande.

Romansen med blondinen då? Ja, vem vet...Ari Behns utspel i media de senaste dagarna (angående kritiken mot Grimstad) är minst sagt kontroversiellt och det passar sig kanske inte att mingla omkring på Stureplan om man är gift med en prinsessa...Skilsmässor i kungahusen är ju vardagsmat numera.....

Kommentarer
Postat av: Neta

Han måste väl ändå kunna fatta att han inte kan hålla igång som under sin ungkarlstid när han var en vanlig norsk gutt om än författare. Även om han inte trivs med sin nuvarande roll så får han väl ta skeden i vacker hand och uppföra sig och framför allt hålla snattran.

2009-02-01 @ 17:35:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback