topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Prinsesstiteln - en nysning bort


Foto Stella

Kan Kate bli prinsessa? Nyligen avslöjade prins Williams flickvän att hon är allergisk mot hästar. Det har fått flera kungliga reportrar i England att gå i taket.
" Kate kunde lika gärna säga att hon inte tål slott", skriver The Sun.
För det är ju så att alla i den brittiska kungafamiljen faktiskt luktar häst. Prinsessan Anne och dottern Zara har oftare ridstövlarna på sig än högklackat. William, Harry och pappa Charles är hängivna polo-fantaster och Camilla trivs bättre i stallet än i salongerna.
Om Kate ska bli medlem i kungafamiljen måste hon göra något åt sin allergi. För hon vill väl inte nysa bort sin chans att bli Williams prinsessa?

Kommentarer
Postat av: Gealach

Tja, allergi kan man väl tyvärr inte "göra något åt", annat än knapra medicin...

2009-02-05 @ 20:33:52
URL: http://www.metrobloggen.se/gealach
Postat av: Maggan

Vad har hästar med om W och K förlovar sig, de har väl inte hästarna inne på slottet, förhoppningsfullt så byter de även kläder o duschar när de har varit och ridit så k behöver nog inte vara orolig vilket jag tror att hon INTE är. Vad det gäller Camilla kan jag förstå att hon trivs bättre i stallet än i salongen för hon ser nästan ut som en häst.

2009-02-07 @ 18:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback