topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Nu är det party!




Mette-Marit gjorde som Askungen, dammade av sig smutsen från förr och steg in i kungliga slottet som prinsessa. Hennes  livssaga är imponerande och det är roligt att se på nära håll hur galant kronprinsessan av Norge klarar sin kungliga roll. Hennes väg till kungahuset gick lite styltigt i början eftersom hon var en helt vanlig tjej från Kristiansand. Joggingskorna och den stickade lågpriströjan är i dag utbytta mot gräddvit dräkt och högklackat.

Jag berättar mer om mitt möte med Mette-Marit i morgon. Nu är det full fart på redaktionen. Party-time! Vi tackar av en medarbetare som går i pension...det vankas champagne, snittar, vin och delikat middag...och som om det inte vore nog blir det föreställning  i afton med komikergänget i REA på Hamburger Börs. Härligt!

So long...

Kommentarer
Postat av: Margareta Johansson

Det är väl bara vårt kungahus som har stora svårigheter att acceptera att barnen har valt vanliga människor till sina förhållanden, tror vår kung att hans barn är bättre än andras eller vad är det frågande om. Det är trevligt att se att Mette-Marit har blivit så accepterad och att hon har sin svärfar och svärmor som stort stöd för de har själva inte glömt hur de hade det i sin ungdomsförälskelse.

2008-10-05 @ 11:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback