topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Prinsens nya kvinna stötte på exet

Jag måste säga att prins Joachim och Alexandra verkar ha en bra mycket bättre relation nu, efter skilsmässan, än när de var gifta. Exmakarna är lyckligare var för sig, med sina nya kärlekar, och de gjorde ingen större scen när de träffades i vimlet på George Michael-konserten i Danmark nyligen. Prins Joachim hälsade vänligt på Alexandra, och Marie och Martin Jörgensen såg ut att komma bra överens. Inga "hard feelings" där inte. Men borde inte Joachim vara lite svartsjuk på Martin? Alexandras och Joachims söner gillar sin nya styvpappa gränslöst och håller hellre Martin i handen på första skoldagen än pappa....

Det ryktas om att Marie är gravid. Den nya danska sessan granskas dagligen med lupp...skymtar vi inte en utbuktning av magen? Hur som helst så vore det ju hur roligt om Marys och Frederiks små barn fick en tredje liten kusin att leka med. Och Joachim vill väl ha en liten dotter som bonus. Då skulle han väl må som den prins han är!

Vad Alexandra tycker om Marie är oklart. Det Alexandra har bakom pannbenet verkar Marie sakna, men å andra sidan har Marie samma eldiga temperament som Joachims ex, så säkert kan det slå gnistor på Schackenborgs slott även i fortsättningen.



Foto: IBL

Ex-möte. Alexandra och Martin gick på konsert och stötte på prins Jochim och hans nya kvinna, Marie i vimlet.

Kommentarer
Postat av: MAGGAN

Är det så konstigt att Alexandra och Martin stötte på Joachim och Marie när de går på ex. konsert minns jag inte helt fel läste jag i SD att Alexandra och Martin var bjudna på Joachim och Maries bröllop hur kan man då reagera så kraftigt när de ses på något arrangemang det är väl Sverige i ett nötskal.

2008-09-06 @ 18:20:47
Postat av: Anonym

Att få nånting att skriva, Maggan...

2008-09-07 @ 14:28:07
Postat av: Åsa

Hej Maggan!



Nu sägs det vara sant att Martin och Alexandra väntar smått!

2008-09-08 @ 13:16:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback