topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Madeleine och Haakon hemligt förlovade?





Victoria och Daniel är inte ensamma om sina silverringar runt handlederna. Svensk Damtidning var först med att lägga märke till dessa smycken, som ju kan ses som ett bevis för att kronprinsessan och hennes Daniel är hemligt förbundna med varandra.

Nu har jag upptäckt dessa bilder ovan, som visar att kronprins Haakon och Madeleine faktiskt härmar smyckestrenden. De har varsitt glänsande silverarmband runt sina kungliga handleder - precis likadana som V&D:s kärleksbevis.

Hm..vad bevisar det? Att Haakon och Madde är hemligt förlovade...knappast.

Kommentarer
Postat av: MAGGAN

Det var alldeles vad Madeleine ser sliten ut vad har hänt? Armbandet har nog ingen betydelse mellan Haakon och Madeleine det har nog bara blivit så.Haakon är alldeles för kär i sin Mette-Marit för att kunna tänka på någon annan.

2008-10-10 @ 13:13:34
Postat av: Åsa

Hej Maggan!



Nu får vi hålla ögonen öppna och se om Jonas och Mette-Marit bär likadana armband. Kanske är dessa silverarmband tecken på evig kärlek!

2008-10-10 @ 13:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback