topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Konstfull prinsessa




Prinsessan Claire ser ut som ett konstverk i denna moderna skapelse. Drottning Beatrix tittade på en tavla med ungefär samma motiv som Claires dräkt på konstutställningen i Holland.
Det är fredag och det vankas helg...SKÖNT

Glöm inte att ge kommentarer på min kungliga inne-och utelista denna vecka!

Jag heter tydligen "Jane" när man översätter Åsas lista till engelska här på websidan - konstigt!

Kommentarer
Postat av: Anita

Bry dig inte om översättningarna. Allt det är åt helvete fel. Har i och för sig bara kollat den finska, men det är så illa att man förstår faktiskt inget av det som står. Och jag kan både finska och svenska. Har inte kollat den engelska men skulle tro att det är på samma nivå. Uselt alltså.

2008-10-04 @ 18:17:00
Postat av: Estella

Hur ser människan ut? Det ser inte klokt ut!

Ska hon på circus ? alltså den där kavajen hon bär var inne på 80-90 talet så går hon runt med det Nu tror att hon är trendigt??? Detta är inte Konstverk pinsamt bara hon gör ju bort sig med vitslöja ser ut som Virgin video madonna på 80 och den fula kavajen och tillägg katastrofala kjolen..

2008-10-06 @ 13:26:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback