topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Emma-spotting på stan


Foto: All over press

Emma Pernald brukar hålla tummarna för sin Carl Philip när han tutar och kör så det ryker i Porsche Carrera cup. Och prinsens flickvän är faktiskt en hejare på att trycka på gasen själv. Senast i fredags sågs hon svänga in sin mörkblå Volvo på Riddargatan där hon träffat väninnan prinsessan Madeleine. Emma hade mobilen i ena handen, enligt ögonvittnet som rapporterat detta till mig, och en cigg i den andra. Måste säga att hon verkligen är en frisk fläkt i kungahuset. Hon tror på sig själv, har en slipad hjärna, är duktig på det hon gör och är sig själv i alla läger. En cool tjej...men drottningen har nog en del att anmärka på rökningen...Annars är hon en "princess-to-be" med en stark personlighet och som blir ett bra varumärke för Sverige. Svenska kungafamiljen behöver lite sisu-anda och go!

Kommentarer
Postat av: Danmark

Jag håller med, den svenska kungafamiljen behöver lite go!! Dåligt med det, titta på den danska drottningfamiljen, där verkar det vara fart och fläkt!

2008-10-14 @ 19:28:00
Postat av: Estella

Det finns så många andra tjejer i Sverige som skulle klara av jobbet minst lika bra. För mig är hon bara en grå mus . Som gör allt för efterlikna drottning Silvia i ung dagar. Hon är den mest alldagliga princess to be . Hon kan inte ens klassa sig samma nivå som Kate i England.

2008-10-14 @ 19:39:59
Postat av: Anonym

Har ni missat att det är slut mellan Emma och prinsen? Det stod iaf i tidningen häromdagen.

2008-10-14 @ 22:27:55
Postat av: sand

och vad är det som fläktar i den danska "familjen"?

2008-10-15 @ 01:20:32
Postat av: Vera

Nyheten om splittringen är ute i Se & Hör och de har i min mening inte de mest kapabla kungareportrarna i dessa dagar. Storyn blev kopierad av utländsk press. Jag undrar om Svensk Damtidning fick några frågor kring det hela? I vilket fall som helst skulle detta vara en bra chans att undersöka var deras förhållande verkligen är på väg efter 9 år.

2008-10-15 @ 01:23:24
Postat av: MAGGAN

Du har helt rätt Estella jag förstår inte hur han kan välja Emma när det vimlar av vackra flickor men vi kanske ska vara glada för att han valt henne för hon har åtminstone lite innanför pannbenet vilket inte Carl-Philip har.

2008-10-15 @ 09:41:41
Postat av: Midnattsol

Starkt varumärke för Sverige.. Ehh.. Under 9 långa år med Carl-Philip har Emma inte visat något intresse för bli ett svenskt varumärke.

Svenska kungafamiljen borde nog se sig om efter en annan princess-to-be..

Som jag skrivit tidigare: Är man ihop med en kunglighet och dessutom lever sambo-liv med denne, borde det - efter i 9 år tillsammans, vara dax att börja tänka på vilket ansvar denna förening innebär för den svenska monarkin. Emmas bekväma "vara-ihop-med-en-prins-och-samtidigt-slippa-plikterna"-liv borde få ett slut snart. Gör slut-eller gift er!

2008-10-16 @ 20:42:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback