topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Äntligen bröllop!



Som en tavla av Botticelli. Prinsessan Olga av Grekland gifte sig i går med sin prins Aimone och draperade sig i en gudinnelik skapelse i guld. Olga är inte som andra prinsessor. Hon samlar på fjärilar och har rest runt i Panamas djungler för att studera växter och djur. Nu är hon gift och äktenskapet är ju livets mest underbara och kanske mest utmanande resa. Vi får hoppas att de blir ett lyckligt par, hon och Aimone, och att de slipper turbulens och stormar på turen tillsammans in i framtiden...


Kommentarer
Postat av: MAGGAN

Hon ser ut som en ängel eller något liknande men hur ser henne man ut för det är väl inte han som har tagit sin kvinna i famnen och flyger iväg?

2008-10-10 @ 13:17:54
Postat av: Åsa

Du har helt rätt. Självfallet måste jag visa hur han ser ut. Kolla nästa blogginlägg...han har skägg, vilket numera är vanligt på kungliga hakor.

2008-10-10 @ 13:21:56
Postat av: Monica

Helt otroligt snyggt! Jag applåderar alla som går ifrån de vita brudklänningarna och vågar ha lite färg.

2008-10-10 @ 19:22:40
URL: http://www.metrobloggen.se/gealach

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback