topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Prinsessan Maxima håller sig inte på mattan

Det är inte bara Mette-Marit som har svårt att hålla sig på benen. Kronprinsessan Maxima av Holland höll på att göra ett rejält klavertramp i stilettklackarna i går när hon fastnade på dörrmattan.

Och inte nog med det. Maximas dräkt påminner starkt om en trasmatta - eller den gamla filt som jag har i tv-soffan hemma. Det luktar utelistan nästa för Willem Alexanders  donna. Jag blir i allafall alldeles matt av att titta på den fransiga, ryaraggiga dräkten. Bättre kan hon!






Kommentarer
Postat av: Maggan

ja den var inte särskilt snygg har för mig att det var modernt på slutet av 70-början av 80-talet med dessa fransar, men hon ser glad och lycklig ut och det är det som är det viktigaste.

2008-11-18 @ 17:32:30
Postat av: Midnattsol

Ja, lite komisk utstyrsel i sammanhanget..

2008-11-18 @ 19:20:38
Postat av: Louise Ekstrand

men hon klarar sin fadæs med ett leende

2008-11-18 @ 21:46:59
Postat av: Anonym

Maxima är nog en person med ganska stort självförtroende, för hon vågar ta på sig kläder och hattar som sticker ut och är lite "galna"!

2008-11-19 @ 16:01:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback