topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

När ska hon våga?

image440

Solen har stekt över härliga Djursholm och det har varit en aktiv helg med fotbollsmatch , brännboll, pool-och grill-party samt picnic i det gröna i goda vänners lag. Maj och juni är det fullt upp och det är ju inte så konstigt med tanke på vårt kalla klimat. Som en Stocksundsprofil sa till mig: Varför ska allt hinnas med på några få ynka sommarmånader? Ja, tänk om man kunde grilla utomhus året om. Men nu bor vi som vi gör, i iskalla norden med mörker och frost större delen av året. När solen äntligen visar sig, blir vi som tokiga och ska förverkliga alla drömmar på en och samma gång, innan det är dags att dra i väg på semester. Studentmottagningar, avslutningar och framför allt bröllop är ständigt på tapeten.

Vi får väl se om svensk-mexikanska Carina Axelson hinner med en vända till släktingarna i Tranås i år igen. På Joachims bröllop i helgen bar hon för första gången en prinsesstiara...så nu är det väl inte så långt kvar innan det skickas ut inbjudningar till storslagen vigsel i Berleburg. Prins Gustav, Frederiks och Joachims kusin, vill inget hellre än att gifta sig. Testamentet till trots, (där en gammal släkting sätter stopp för icke-adliga slottsfruar) tar han med sin Carina överallt. Men Victoria? Varför kan inte hon ta med sin pojkvän? Hon gömmer undan sin Daniel....han får inte följa med.
Varför? Alla vet ju att de är ett par. Vi behöver ingen förlovning - vi vill bara se herr Westling med Victoria på kungligt bröllop! När vågar Victoria ta med honom? Kanske nu när Elisabeth Tarras- Wahlberg tar Victoria-ledigt och åker till nya tjänstgöringen i Qatar....?????

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback