topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Grodprinsen pigg som en mört

image418


Se så pigg och glad han ser ut, prins Philip! Efter hälsokontrollen i februari fick Elizabeths man rådet av läkaren att leva mer hälsosamt. Tipset han fick var att ta stillsamma promenader, men prinsen har istället gjort allt för att slippa dö i förtid.

Philip hoppar numera ur sängen och kastar sig framstupa på golvet i slottsgemaket för att göra sina 50 armhävningar och sit-ups. Därefter gör han som vanligt, rapporteras det från det kungliga ö-riket, han intar friterad frukost - bacon. ägg, korv och vita bönor. Läkarna rasar mot prinsens nya livsföring och menar att det är livsfarligt för prinsgemålen att träna så hårt - och den feta frukosten är rena mördarmaten!

Men Philips bara ler och säger sig må som den prins han är. Aldrig har han känt sig så ung och vältränad, dessutom är han inte lika ilsken som förr....Vilken förvandling! Dessutom har han tröttnat på att stå i skuggan av sin fru, drottning Elizabeth. Nu tar Philip klivet ut i rampljuset och visar hur han lever i en tv-dokumentär som sänds i England på måndag. Då lär man få se bilder, man aldrig sett tidigare. och kanske hoppar en och annan groda ur munnen på honom. Det brukar ju låta ganska illa när prins Philip gör sig lustig på andras bekostnad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback