topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Madeleine håller sig på mattan

image315

Foto. Charles Hammarsten

Två kungliga systrar som håller sig på mattan! Nej, några större skandaler har väl våra vackra prinsessor inte bjudit på, tack och lov. Madeleine gratulerade Victoria på namnsdagen i dag. "Victoria" betyder ju "seger", ett bra namn på vår tronföljare, som verkligen har ett vinnande sätt. Jag måste säga att de två damerna inte längre ser ut som "kungabarn", som de så ofta kallas i skrift. Här på bilden står ju två vackra, mogna kvinnor.

Prinsessan Madeleines jacka har samma ringning som den röda kavajjacka, som blivit en storfavorit i Victorias garderob. Och Madeleine har även Victorias favoritfrisyr denna dag - hästsvans!

Kommentarer
Postat av: Nellie

Huuuga vilken tantklänning Victoria har! Hon ser ju hur gammal ut som helst med den! :=O

2008-03-14 @ 10:02:51
Postat av: Åsa

Var är de kungliga
stylisterna. Har de påsklov?

2008-03-14 @ 16:13:29
Postat av: Margareta Johansson

Jaa!
det brukas gapa att Victoria är illa klädd och ser hemsk ut i sin hästsvans med ta NU EN RIKTIG TITT PÅ HENNES SÅ KALLADE VACKRA SYSTER hon ser inte för rolig ut. Victoria är OK.

2008-03-16 @ 18:53:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback