topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Carla Bruni - en ny Jackie Kennedy

image343
Foto: IBL

Europas Kennedy-par, franske presidenten Nicolas Sarkosy och nya hustrun Carla Bruni, anlände i veckan till England på statsbesök. Vackra Carla hade en Jackie Kennedy-inspirerad pillerburk på hjässan och klädd i stilig blyertsgrå kappa när hon steg ur regeringsplanet. Svarta handskar och doktorsväskan i blankt skinn var eleganta accessoarer.

image344

Prins Charles hälsade välkommen på flygplatsen och kunde inte låta bli att rodna lite. Det är inte ofta en presidentfru är så underskönt vacker och det var inte bara Charles som njöt av att vila ögonen på fransyskan...

image345

...även "Grodprinsen" (Hertigen av Edinburgh kläcker ofta ur sig grodor) prins Philip roade sig kungligt i Carlas sällskap. "Hon är bedårande", sa Drottning Elizabeths man om Frankrikes första dam. Denna gång fanns det inga nedsättande glosor som hertigen kunde komma på. Annars är han ju en fena på att klämma ur sig otidigheter till besökande gäster.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Carla Bruni är italienska..

2008-03-27 @ 20:33:24
Postat av: Margareta Johansson

Tror du inte att herrarna såg den bild framför sig som var i tidningen för ett antal år sedan på Carla. Helt klart ser hon bra ut.

2008-03-28 @ 00:05:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback