topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Mamma Mia vilken prinsessa!



Photo/copyright: All over press/ Patrik Österberg

Vår svenska kändisprinsessa Anni-frid, 62, gjorde ett sällsynt framträdande i fredags när ABBA återförenades på Mamma Mia!-premiären på Rival. Den 26 augusti 1992 gifte hon sig med prins Ruzzo Reuss von Plauen och fick titeln Anni-Frid Prinzessin Reuss Gräfin von Plauen. Sedan 1999 är hon änka och bosatt i Fribourg i Schweiz.

Pressuppbådet var enormt utanför Benny Anderssons hotell Rival. Ingen visste om de fyra ABBORNA verkligen skulle dyka upp...men plötsligt smög både Frida och skygga Agnetha upp bakom stjärnan Meryl Streep, som tappade hakan och nästan började gråta. Streep avgudar de svenska pop-idolerna och kysste Agnetha på handen av lycka.

Frida umgås med det svenska kungaparet och sitter bland annat med i styrelsen för drottning Silvias organisation mot droger, "Mentor", som i förra veckan samlade alla medarbetare för en prisutdelning på Polo Club i St Tropez. Silvia var på plats och skakade loss på dansgolvet till tonerna av ABBA:s "Dancing Queen".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback