topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Prinsen tappade nästan badbyxorna



Oj, vad det seglas i de kungliga kretsarna. Prinsgemålen av Danmark har vind i seglen i sommar, så till den grad att badbyxorna höll på att flyga av under en ensamseglats utanför Skagen. Margrethes man var en hårsmån från att visa det allra heligaste, men lyckades med konststycket att både styra och undvika en pinsam rumpchock. Med ett fast grepp om shortslinningen styrde Henrik skutan ut till havs. Av midjemåttet att döma går det ingen nöd på vinslottsägaren.

Nu kanske det är många som undrar varför inte prins Henrik skaffar sig ett par nya badbyxor som håller måttet. Men finns det egentligen något fånigare en splitterfräscha fritidskläder? Nej, se på drottning Elizabeth med sin sobert nötta sjal eller på vår kung. Carl XVI Gustaf har haft samma rutiga badbrallor i flera decennier!


Foto: IBL

En något yngre regent i sina favoritbadbyxor som hänger med än idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback