topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Spansk reporter avslöjar sanningen

Den spanske hovreportern Jaime Peñafiel gör nu både skandal och succé! I dagarna har han kommit ut med en avslöjande bok där han berättar sanningen om den spanska kungafamiljen. Bland annat säger han att hovet mörkat en hel del av vad som hänt i fallet prinsessan Elena och hennes hertig Jaime. Paret har ju separerat och anledningen sägs vara att Jaime aldrig tillfrisknat efter slaganfallet han drabbades av på gymmet 2002.

Hovreportern, med samma förnamn som prinsessan Elenas man, säger sig veta att det inte alls handlade om något slaganfall utan att hertigen och bankmannen Jaime de Marichalar egentligen varit med om en bilolycka.

Varför man inte berättat det tidigare, menar reportern, skulle vara att det fanns oklarheter kring var Jaime befann sig den ödesdigra natten. Mellan raderna läses att det fanns en annan kvinna i hans liv. Dramatiskt och spännande så det förslår. Men för de inblandade är historien märkbart känslig, sorglig och något som man absolut ville lägga locket på, anser Peñafiel.

Ja, vad ska man tro. Tragiskt är det ju så att det förslår....

image225
Foto: Stella

Jaime de Marichalar och prinsessan Elena av Spanien har separerat. Här är han med barnen Felipe Juan Froilan och Victoria.

Kommentarer
Postat av: Nellie

Oj! Den lilla pojken ser ledsen ut!

2008-01-28 @ 21:03:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback