topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Släktdragen syns tydligt

I veckans nummer av Svensk Damtidning har jag skrivit om hur lika de ingifta prinsessorna är. Europas prinsar har valt kärlekar som praktiskt taget ser likadana ut. Titta bara på kronprinsessan Mary och Marie Cavallier! De har dessutom snarlika namn. Även Kate Middleton och Emma Pernald är kopior. Mörkt hår, och exakt samma näsa. Släktingar brukar ju ha drag av varandra, så det kanske inte är så konstigt att prins Joachim och hans kusin Nathalie av Sayn-Wittgenstein-Berleburg är lika som bär. Hon är yngsta dotter till drottning Margrethes syster Benedikte. Nathalie håller på med hästdressyr och har vunnit flera medaljer i stora tävlingar. Medan kusin Joachim inom kort gifter sig för andra gången, har snart 33-åriga Nathalie inte hunnit till altaret än. Det ryktas heller inte om några stadiga pojkvänner, utan det är hästar som fyller prinsessans hjärta med kärlek.

Prinsessan är en ung dam med hästkrafter, vilket syns på hennes fina hemsida


image208
Foto: IBL

Lika som bär tycker i alla fall jag att prins Joachim och hans prinsesskusin Nathalie är!

Kommentarer
Postat av: Natta

Jag tycker att man ska köra med några lockar som man sätter upp men de ska synas som lockar. Liknande min profilbild på bloggen men kanske inte exakt så utan lite mer festligt men uppsatt och lockigt samtidigt är något jag skulle satsa på. För att se alla de bilderna så kan du ju kolla under "Modellbilder & övriga" kategorin.

2008-01-21 @ 16:44:49
URL: http://naaatha.blogg.se
Postat av: Åsa

Aha, tack för tipset! Vad tycker du förresten om prinsessan Nathalies håruppsättning?

2008-01-21 @ 16:53:14
Postat av: Nellie

Visst är Mary och Marie rätt lika utseendemässigt, men deras temperament verkar ju helt olika!

2008-01-22 @ 11:16:16
Postat av: Åsa

Nellie!
Jag tror ändå att de är rätt så lika. Mary var ju en mycket utåtriktad ung dam innan hon fick rollen som kronprinsessa. Hästtjejen Mary från Tasmanien verkade vara glad i hågen, precis som Marie Cavallier....men det är sant Mari är ju eldig fransyska och har kort stubin. Men kanske även hon förvandlas en aning när hon blir prinsessa?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback