topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Kate Middleton - en ny Diana

Hon kallas "Waity Katy" i smyg av vännerna. Kate Middleton har slutat arbeta och gör nu i stort sett ingenting på dagarna. Väntar hon bara på att prins William ska fria? Ja, en eklatering är kanske närmare än vi anar. Kate har fått livvakter enligt Daily Mail och hon jämförs nu mer än någonsin med Williams mor prinsessan Diana. Och visst finns det likheter?

Kate - en ny Diana:
image198
Foto: All over press

Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Ja!! Kunglig förlovning i England!!
Med tanke på att Kate slutat jobba och fått livvakter, så kan det helt enkelt vara såhär: Hon har inte slutat jobba, men hon jobbar med något helt annat; nämligen att förberedas i hemlighet inför sitt nya liv som prinsessa. Och det lär ju ta sin tid.. Jag tror iallafall att det är förlovning på gång. Mycket tyder på det.
Och efter fem år tillsammans, så tror jag att Wills haft tillräckligt med tid för att bestämma sig för vem som skall bli hans hustru och blivande drottning.. Han verkar säker på sina känslor. Jag tror han älskar henne genuint..
Kates mamma Carole lär vara nöjd nu.. Och lillasyster "copy-Kate" Pippa kan sola sig i den kungliga glansen.. Fasst det har hon ju gjort länge nu..
Och det slog mig: Ska Wills hinna före Victoria och Daniel? Han oxå?! Tråkigt att det svenska kungahuset är så himla långsamma!

2008-01-10 @ 13:57:02
Postat av: Anonym

Det är intressant att alla ingifta prinsessor har systrar...men ingen har väl ett så roligt namn som Pippa!

2008-01-21 @ 16:09:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback