topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Fem kameler och champagne

Det sägs att vi närmar oss en lågkonjunktur. Då gäller det att leva loppan innan den ekonomiskt nedslående grå dimman drar in över vårt kungarike. Dyr skumpa och massor av praliner från Karla Frukt är min melodi för att hålla ångan uppe. Några som verkligen vet hur man sätter guldkant på tillvaron är världens ultrarika som flockas i Verbier och lägger en miljon på en flaska rödvin. Säsongens nya drink, en blandning av Krug Vintage-champagne, Hennessy Ellipse-cognac och några hemliga droppar, får bargästerna på nattklubben Coco Club att hosta upp 175 000 kronor för.
Drinken serveras dessutom i en isskulptur som föreställer en alpstuga.

Många som beställde in denna innedrink, satte den säkert i vrångstrupen när en arabisk prinsessa gjorde visit i den lyxiga skidoasen. Hon kom knappast ensam utan hade med sig både sitt följe och fem kameler i upp i pisten. Kamelerna hade hon nyligen fått i födelsedagspresent av pappa. Långfärdsspåret stängdes och plats bereddes för prinsessan som ville åka kamel i nysnön!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback