topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Exklusiv intervju med prinsessan Astrid

Ni missar väl inte Svensk Damtidnings nya serie "prinsessporträtt". I veckans nummer skriver vår reporter Marianne Rolfstadius om doldisprinsessan Astrid av Belgien. Marianne har gjort ett riktigt scoop!
Astrid som normalt är så "tystlåten" och inte har gett en intervju på åratal, svarade snällt på Mariannes frågor. Prinsessan berättade bland annat om sin starka samhörighet med Sverige och om att hon gillar att inreda sitt hem. Läs mer om denna kungliga fembarnsmor på sidan 28 i nummer 6 av Svensk Damtidning.

image228
Foto: Stella

Prinsessan Astrid

Kommentarer
Postat av: Nellie

Tycker det är jättekul att ni fokuserar mer på de internationella kungahusen! Finns ju jättemycket spännande att läsa om som man inte kände till märker jag.

På något sätt så är kungligheterna lite spännande att följa då de inte blivit kändisar på grund av några särskilda saker de gjort utan bara på grund av deras bakgrund. Det gör ju att de på vissa sätt också kan kännas som mer "vanliga" om du förstår vad jag menar?

2008-01-31 @ 14:42:10
Postat av: Åsa

Vad roligt att du tycker det. Jag håller som bäst på att skriva om drottning Margrethes syster Benedikte. Roligt att både hon och hennes man, prins Richard, har en svensk mamma....

2008-01-31 @ 15:17:51
Postat av: Midnattsol

Håller med dig, Nellie! Kul med mer internationella kunglighheter!

2008-01-31 @ 22:17:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback