topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Victoria har äntligen chansen!

image283
Foto: All over press

Kan inte låta bli att visa den här jättefina bilden på vår kronprinsessa Victoria. Jag tycker att hon har gått om lillsyrran i skönhet. Victoria är ursnygg!
Och ett tips skulle jag vilja ge henne såhär inför skottdagen på fredag...Ta tillfället i akt och fria till Daniel...den 29 februari är ju den enda dagen som tjejer tillåts gå ned på knä...och herr Westling verkar ju inte komma till skott!!!

Kommentarer
Postat av: ahren

Visst är hon vacker!

2008-02-27 @ 12:28:15
URL: http://ahren.blogg.se
Postat av: Margareta Johansson

Ja hon är görfin som vi säger i Tranemo. Där har Madeleine inte en chans. Jag tror inte Daniel friar sorgligt nog för rätt om han det gjorde så sätter tydligen kungen o drottningen stopp för att det ska bli dom två,dom hittar på det ena skälet efter de andra,inte får ett Rumänskt stadsbesök sätta stopp för förlovning de är ju löjligt att höra.

2008-02-27 @ 14:48:14
Postat av: Nellie

Hon har fint hår, men hakan är inte så där supersnygg direkt tycker jag. En tandställning skulle nog kunna råda bot på underbettet.

2008-03-03 @ 10:13:31
Postat av: Margareta Johansson

Tycker hon har all den charm en blivande drottning behöver och lite till hennes haka är naturlig och hon behöver inte slänga ut en massa pengar av apanaget som hennes mamma gjort.
Hon är det vackraste vi har i vårt kungahus, henne ska vi stötta
och vara rädda om.

2008-03-05 @ 16:03:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback