topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Han vet vad en kvinna vill ha

image232

Prins Azim är med på min kungliga innelista denna vecka.
Världens rikaste ungkarl, prins Azim, 25, är knappt 160 cm lång men är trots sin ringa längd flickornas favorit. Kan det möjligtvis bero på att han strör diamanter och juveler över vännerna? Här ser vi honom med Mohamed Al Fayeds dotter Camilla Al Fayed (syster till Dodi, lady Dianas älskare).

Prins Azim är son till sultanen av Brunei (Haji Hassanal Bolkiah) som har en förmögenhet på 130 miljarder. Så när Azim ger bort gnistrande dyrgripar till Londons ungkarlsflickor, blir det inte så stora hål i plånboken. Det sägs att Azim är helt besatt av Jade Goody, en brittisk Big Brother-stjärna. Hon har redan en pojkvän, men det bryr sig inte playboyprinsen om utan uppvaktar henne med alla de medel han har till hands. Hon har redan fått en 30-miljoner kronor dyr diamantring, som påminner starkt om den ring han köpte till sångerskan Mariah Carey för 35 miljoner kronor. "Lillprinsen" vet verkligen vad kvinnor vill ha, för visst är det så att "diamonds are a girls best friend"?

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jade Goody är en ENGELSK Big Brother-stjärna. VÄLDIGT engelsk.

2008-02-04 @ 12:04:08
Postat av: Åsa

Tack Lisa för att du är vaken.
Bra jobbat, jag ändrar detta genast.

2008-02-04 @ 12:26:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback