topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Äkta kärlek övervinner allt

Drömprinsar finns det gott om, och jag ser fram emot en härlig vår fylld av passion och kärlek. Pulsen ökar lite extra så här på Alla hjärtans dag när alla är lite extra översvallande och trevliga! Det är en sådan här underbar dag med solsken och röda chokladhjärtan varthän man ser.  Kärleken spirar ju också i de kungliga kamrarna...Storhertigparet Henri och Maria Teresa firar bröllopsdag nummer 27 i dag. Fem barn har de tillsammans och äktenskapet sägs vara det lyckligaste i Europa. Men så kämpade Henri också för sin kärlek, liksom Victoria och Haakon. Bankirdottern från Kuba sågs inte med blida ögon av Henris mamma Storhertiginnan Charlotte. Maria Teresa hade en perfekt utbildning men några anor fanns inte. Charlotte kallade Henris fru för "den lilla kubanskan" och ni kan ju tänka er hur frostigt det var mellan de båda kvinnorna. Men mamma fick stå tillbaka när sonen Henri valde sin älskling och han såg till att gifta sig på Alla Hjärtans dag! Kärleken segrar till slut....och elaka svärmödrar får vad de tål till slut!

image269

Äkta kärlek är det mellan Storhertig Henri och maria Teresa av Luxemburg, som firar bröllopsdag på Alla hjärtans dag.

Foto: IBL


Kommentarer
Postat av: Nellie

Är inte Maria Teresa lite smålik en 90-tals Carola på den bilden?

2008-02-19 @ 07:04:14
Postat av: Margareta Johansson

Gud give att kärleken segrar och Victoria och Daniel får varann och då så snart som möjligt om dom ska ha en chans att föröka sig. Låt inte kungens misstag att gifta sig med Silvia gå ut över stackars Victoria för kungen ser då inte glad ut precis.

2008-02-27 @ 14:59:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback