topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Kungligheternas hemliga adresser avslöjade

Hertiginnan av York hade tur att det var en ärlig person som köpte brittiska hovets Jaguar XJ6 och inte en terrorist. Nya ägaren, en 31-årig taxichaufför, blev en aning chockerad då han upptäckte att bilen var utrustad med en GPS, en satelitnavigationsattiralj, som i detalj avslöjade kungligheternas privata adresser.

"Hade bilen sålts till någon annan mer illasinnad människa kunde Fergies och hennes döttrars liv varit i stor fara", menar taxichauffören, som nu har tillgång till all hemlig information som leder direkt till kungligheternas innersta rum.

"Kungligheterna kan tacka sin lyckliga stjärna att det var just jag som köpte bilen. Nu ska jag radera alla adresser", meddelar köparen av bilen vidare.

Genom bilköpet fick han detaljerad information om var Sarah Ferguson, prinsessan Eugenie, prinsessan Beatrice och hennes 25-årige pojkvän Dave Clark bor.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback