topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Prinsen är hemlös!



Det är inte bara vi reportrar på redaktionen som flyttar rum och håller på denna dag. Prins Henrik av Danmark har tvingats ut från sitt slott Amalienborg, som renoveras. Han skulle egentligen åkt till Thailand men på grund av oroligheterna där ställde man in resan. Inte heller kunde han ta in på slottet Fredensborg eftersom det har stängts för vintern.

Stackars Henrik är hemlös!

Men nu noterade jag att prinsgemålen har rest ned till sitt sommarparadis Châteu de Cayx i Frankrike. Dronningen är utomlands och har annat för sig. Så prinsen är gräsänkling i sitt hemland. Hoppas att han håller fingrarna borta från årgångsvinerna i källaren. Av Henriks egen omfångsrika "kagge" att döma borde han ta det lugnt med gräddsåser och vin!

Kommentarer
Postat av: victor

Hej, Jag skriver om åldrandet,dvs varför vi åldras och vad vi kan göra åt det. Åldrandet är en sjukdom som dödar 100 000 gamla människor varje dag ofta efter att ha torterat dom i åratal innan. Så spana in min blogg och följ med i hur vi ska besegra åldrandet och förlänga människors liv radikalt.

2008-12-05 @ 16:58:29
URL: http://victorbjoerk.blogg.se/
Postat av: The Boss

Henrik borde kanske ta in på en hälsohem och se till att bli av med sina extrakilon samtidigt som han får en säng!

2008-12-07 @ 10:45:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback