topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Prinsesskyssar och sand mellan tårna

Vad nu då? Har prinsessan Cristina av Spaniens man en hemlig romans på stranden? Kvinnan på bilden är Bulgariens snygga Rosario, gift med prins Kyril. Enligt brittisk press hade fyrabarnsmamman Rosario en intensiv kärleksflirt med skådespelaren Hugh Grant, vilket jag skrev om i Svensk Damtidning för en tid sen. Så visst är hon en femme fatale! Men så farligt är det inte med kyssen nedan kan jag meddela. Inaki har också han fyra barn med sin Cristina och hela familjen var samlad på Mallorca-stranden i går tillsammans med vännerna från Bulgarien och Stella McCarthy, Beatles-Pauls dotter.
Rosario och reslige Inaki skulle sannerligen vara ett vackert par, men de är alltså bara heta semesterfirare som artigt hälsar på varandra med kindkyssar.


Foto: Stella Pictures

Däremot är det ÄKTA KÄRLEK mellan pappa Inaki och dottern Irene. Lillan rättar till solbrillorna på pappsen så att han ser riktigt hunky ut på beachen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback