topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Är prinsessan gravid?



Foto: Stella

Nu surras det vilt om Maries mage. Är hon gravid? Ett bra sätt att få bevis är att se om hon dricker alkohol eller inte. På modevisningen i veckan greppade danska prinsessan glaset, men frågan är om hon tog en klunk och svalde...hoppas inte. Det vore ju roligt med en ny baby i Europas kungahus. Marie är 32 år fyllda så visst är det hög tid för en liten avkomma!

Det tickar för Vickan. Kronprinsessan Victoria är bara ett år yngre än Marie, men har både förlovning och bröllop kvar att avverka innan det är dags för barn. Jag säger som Gunde i Fångarna på Fortet: SKYNDA, SKYNDA, SKYNDA!
Tiden går så fort...bästa att skaffa småttingar medan ungdomen spirar - snart kan det vara för sent.....

Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Det kan ju vara alkoholfritt..

2008-08-14 @ 15:22:02
Postat av: Åsa

Ja, det kan det ju faktiskt vara.



Det var när Mette-Marit tackade bestämt nej till vin vid en officiell middag för några år sedan som graviditetsryktena satte fart ordentligt. Och nio månader senare kom lille Sverre Magnus till världen.

2008-08-15 @ 10:56:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback