topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Att Daniel vann kronprinsessans hjärta förvånar ingen i Ockelbo


image367
Foto: Patrik Österberg

Jag tog en sväng förbi Ockelbo förra veckan för att se hur det går med bröllopsförberedelserna. Bygdens son Daniel Westling har satt Ockelbo på Sverigekartan och numera vet varenda 08 var det ligger. Det är inte bara Daniel som gillar gym. Även Ockelbos 36-årige kommunalråd, Magnus Jonsson, tränar regelbundet. Vi träffades vid träningsmaskinerna i gymmet vid torget och han berättade stolt om sin ort.

I Ockebo bor cirka 6000 invånare och de flesta är driftiga och duktiga människor som startar företag på löpande band. Var sextonde Ockelboare är företagare.
"Daniel har den Gnosjö-anda, som råder här, i sig", sa Magnus Jonsson, som var skolkamrat med Daniel.

Inte så konstigt då att Daniel Westling både lyckas ro hem ett eget affärsimperium och kronprinsessan av Sverige!
Ingen i Ockelbo är förvånad att det blev just Daniel som vann Victorias hjärta. Andra unga kavaljerer har en så´n respekt för kronprinsessan att de knappast våga skicka en blomma. Men Victoria blev överlycklig när oblyge Daniel bjöd ut henne....framåtanda faller ju de flesta tjejer för....

image366
Foto: IBL

Daniel Westling är en framåt kille och framgångsrik affärsman, som har drivkraften och företagssamheten i blodet.
Ockelbo är en kommun där ingen av invånarna ligger på latsidan. (Ja, kanske en och annan pensionär då...)

Jag bloggar mer om min Ockelboresa nästnästa vecka. Och då kan ni också förkovra er i artikeln i Svensk Damtidning där fotografen Patrik Österberg och jag skildrar Westlings barndomsbygd i text och bild. Så missa inte Svensk Damtidning nummer 19!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback