topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Välkommen till Sil-via direkt!

2007-10-01
 
Läste nyligen att ett svenskt tvättmedelsföretag ska dra i gång en luktkampanj. Så i stället för avgaser kan man snart inandas doften av nytvättade kläder ute på stan. Återstår att se om försäljningen går upp av dessa sniffbara stortavlor. Ingen har väl glömt reklamen på tv, där en kvinnlig telefonist leende svarade på frågor om tvättråd:
- Välkommen till VIA-direkt, vad kan jag hjälpa till med?
Kanske det vore något för hovets PR-avdelning. Varför inte inrätta en "heta linjen" till drottningen, som via telefon svarar på folkets frågor:
-Välkommen till Sil-via direkt!

Det vore väl något! Roligt för alla som vill veta mer om det kungliga livet...och för alla de som vill skänka pengar till drottningens olika välgörenhetsorganisationer. Och tänk vad opinionssiffrorna för den svenska monarkin skulle skjuta i höjden med denna typ av närkontakt med vår duktiga drottning!  -Välkommen till Sil-via direkt!

image48

Drottningens egen "heta linjen" skulle kunna bli en stor succé.


Foto: Scanpix


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback