topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Spegel, spegel...

2007-11-07
 
...på väggen där - säg vem som vackrast i landet är. Drottning Silvia ser yngre ut än någonsin efter sin årliga Sydamerikaresa. Innan hon kom till Colombia, där hon nu är på officiellt besök, sägs det att drottningen tog en avstickare till bekanta i barndomslandet Brasilien. Inför Nobel gäller det att se fantastisk ut, och det får vi väl säga att Brasilienvistelsen har gjort underverk. Så här strålande ungdomligt vacker har drottningen inte sett ut på länge! 

image97

Drottning Silvia befinner sig i Sydamerika och är vackrare än någonsin!

Foto: IBL


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Roligt att drottningen är och hälsar på i landet jag föddes i.. Vi kan verkligen vara stolta över vår drotttning! Hon är så avslappnat tjusig på nåt vis.

2007-11-18 @ 21:35:20
Postat av: Vera

Jag tycker att det är intressant att du gillar hennes nya look. På ett kungligt forum var de flesta förfärade över det nya resultat av hennes senaste besök i Brasilien. Visst ser hennes skin mer mjuk ut, men hennes mimspel förfärligt. Hennes leende påminner om Joker i Batman. Det är inte mycket kvar av det härliga leendet drottningen hade. Utan alla dessa "tillrättningar" och injektioner skulle hon fortfarande ha det kvar. Och vem skulle då bry sig om alla rynkor?

Jag har inget emot skönhetsoperationer, men jag har alltid trott att man gör dem för att se bättre ut och inte för att se ut om ett fall för neurologen. Jag hoppas bara att Madeleine och Victoria håller sina fingrar borta från botox. De åldras inte så himla bra (antagligen för mycket sol och solarium) men de har vackra leenden och utrycksfulla ögon. Det vore så synd om detta förstördes...

2007-11-18 @ 21:35:47
Postat av: Karamellfia

Jag tycker inte heller det ser nåt vidare ut, Drottningens naturliga skönhet är på väg att försvinna... Hon som var så vacker och naturlig en gång. Då vet vi i alla fall vad Silvia gjort i Brasilien de senaste veckorna...

All denna botox och gud vet vad tar bort den vackra ålderdomen, se bara på Drottning Paola, Drottning Elizabeth och även Drottning Sonja (som ser mycket bättre ut sen hon slutat operera sig) - de åldras med naturlig skönhet.

2007-11-18 @ 21:36:15
Postat av: Mona

Det är bara att beklaga att drottningen ägnar sig åt detta. Det vackra personliga leendet försvinner allt mer och respekten för henne som förebild naggas ännu en gång i kanten. Var finns hennes rådgivare i familjen, varför söker hon denna ungdomsfixering.? Hon med sin medfödda skönhet skulle vinna mycket mer respekt och beundran om hon stod upp för ett naturligt vackert åldrande som hon har alla förutsättningar för. Jag beundrar de övriga drottningarna i Europa som inte fallit för detta med skönhetsoperationer Jag tycker det är bra att Svensk Damtidning tar upp denna fråga och inte sopar den under mattan bara för att det är vår drottning det handlar om.Man kan å ena sidan tycka att det är drottningens ensak men i egenskap av sitt uppdrag som drottning bidrar hon till normen för skönhetsidealet för medelålders och äldre kvinnor i samhället.

2007-11-18 @ 21:36:36
Postat av: Åsa Bönnelyche

Vilka bra inlägg! Jag vill inte lägga någon värdering i om det är rätt att fel att göra plastikoperationer. Med tanke på alla de bilder som tas av drottningen, kan det ju kännas bättre om man trivs med sig själv. Men som förebild för unga kvinnor borde vår statschefs hustru låta bli att försöka föryngra sig. Det spär på illusionen om att kvinnor inte duger när de blir äldre. Kvinnor kan utan operationer - se bara på dronning Margrethe av Danmark. Men hon har ju också ett gediget brinnande engagemang för konsten. Med ett intresse är det lättare att bli mindre självcentrerad.

2007-11-18 @ 21:37:37
Postat av: ulla

Appropå Silvias märkliga leende - ser ni inte att hon nu, när hon börjar bli lite äldre, har fått ett exakt lika dant leende som hennes mor hade som gammal?

2007-11-18 @ 21:38:09
Postat av: Evita

Jag tycker det är synd att drottning Silvia inte vågar / vill åldras vackert och naturligt.
Till skillnad mot drottning Margrethe som har medfödd stil och charm, och bara blir vackrare och mer intressant som människa för varje år... Dronningen är ju dessutom intelligent och begåvad kvinna.
Förut nämda drottningarna Paola, Elizabeth och Sonja är åldras också vackert!

2007-11-18 @ 21:38:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback