topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Kunglig lista

2007-10-31
 
Varje fredag hittar ni Åsa Bönnelyches kungliga lista här på webbsidan. Vad är det? undrar ni kanske. Hur kan en kunglighet vara inne respektive ute? Varje dag händer det alltid något i den kungliga världen. Någon gör något bra, dåligt, knasigt. Det är som den gamla greken sa "Panta Rei" (hur stavas det?) - man kliver aldrig ned i samma flod två gånger. Nya skandaler, fester statsbesök avlöser varandra. Och vi på Svensk Damtidning förmedlar denna reality-saga för er varje vecka. Denna vecka har Daniel Westling krupit in på min innelista, med motiveringen att han är en Clark Kent som gått in i omklädningsrummet och gjort om sig själv till en stilig Stålman i frack. Om två dagar får ni veta om han har dalat på listan efter sin felparkering nu i veckan. Vem vet, han kanske till och med har glidit upp och toppat listan för sitt tålamod. Hur många orkar stå i rampljuset år efter år, när man som Daniel egentligen bara vill vara en doldis i gympakläder? Kolla inne och utelistan nu på fredag! 


image88

Åsa Bönnelyche - ny kunglig lista varje fredag här på Svensk Damtidning


Kommentarer
Postat av: Rojalist

Tänk, att en som bara vill vara en doldis i gympakläder, är på god väg att göra oss mest hängivna rojalister till republikaner.

Sorgligt!

2007-11-18 @ 21:26:18
Postat av: Åsa Bönnelyche

Kära Rojalist! Visst kan jag hålla med om att kronprinsessan Victoria kunde ha valt en lämpligare man, men kärleken övervinner allt. Se bara på kronprins Haakon och Mette-Marit. Ingen trodde att singelmamman skulle kunna växa in i sin nya roll, men jag måste säga att hon anstränger sig väl. Jag var där i Oslo när de gifte sig och bevakade kronprinsbröllopet - det var otroligt romantiskt. Aldrig har väl så många fått skåda äkta kärlek när den är som sannast!

2007-11-18 @ 21:26:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback