topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Juan Carlos ord i mobilen

2007-11-21
 
Spanska kungafamiljen har inte haft ett lätt år. En tidning har sexskämtat om Felipe och Letizia och Marockos kung är ursinnig på Juan Carlos efter besöket på spanska enklaverna Ceuta och Melilla på Marockos kust i början av månaden. Nu ska prinsessan Elena skilja sig, vilket egentligen är en katastrof i det katolska, konservativa kungahuset. Men allra mest rabalder ställde kungen själv till med när han bad Venezuelas president Hugo Chávez hålla tyst inför en församlad press på toppmötet i Santiago. Kungens bevingade ord finns nu som ringsignal för mobilen. Och någon har redan registrerat sajten www.porquenotecallas.com. (Kan du inte hålla tyst!) År 2007 - är nog ett år den spanska kungafamiljen helst vill glömma!

Kommentarer
Postat av: Fred

Låter jobbigt!

2007-11-22 @ 08:50:09
Postat av: Alexandra

Egentligen tycker jag att de där orden borde ökat kungens populäritet. Jag tycker inte att det hör till det negativa de varit med om. Men det är klart, han kanske tycker att det är lite pinsamt att alla laddar ner dessa ord.. Men jag tycker fortfarande att han skulle starta eget... :) (Undrar vad han har som ringsignal i sin egen mobil?.. Han borde ha porque no te callas, det skulle jag haft iaf! :) Han är cool den där Juan Carlos!

2007-11-25 @ 21:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback