topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Hårresande lyx

image16

2007-08-01
 
-Vad har du gjort?, utropade frissan förfärat när jag dök upp akut efter semesterns ruskväder. Spegelbilden var ingen vacker syn direkt. Blåst, ösregn och stugsmuts är ingen höjdare för frisyren. Tur att det finns proffs som kan fixa även de mest eländiga testar. Efter den här sommaren förstår jag varför Camilla Parker Bowles ständigt springer till frisören. Prins Charles fru spenderar 75 000 kronor i månaden på sitt hår, det vill säga nästan en miljon om året! Lyx, menar många. Nödvändigt, säger jag.

Camilla är ju en äkta lantlolla, som älskar att påta i jorden och klappa hundar och hästar. Ingen har väl fått utstå så mycket spott och spe för sin frisyr som hon. Nu vistas hertiginnan ständigt i rampljuset och behöver en och annan finputsning. Charles brukade klaga över prinsessan Dianas frisörkostnader. Men hon spenderade bara
130 000 kronor om året. Inte särskilt hårresande om man jämför med Camilla. Men prinsen av Wales kan inte säga nej till sin älskling. Till hertiginnans stora lycka vill prinsen ha en hårfager brud i lyxförpackning!  Foto: IBL

Sommarens rosdoft räcker inte för hertiginnan Camilla . Hon blir lyckligare av att gå till frissan för lyxsummor.


Kommentarer
Postat av: Ann Carlsson

Hej

Jag tycker det är bra att Camilla går till frissan så ofta som hon gör. hon har ett sånt hår som man behöver ha en frisas till. Det liknar mitt och det är det bara en frissa som kan fixa. Varför skall alla hela tiden "hacka" på Camilla. Det är bra att Charles äntligen har fått den kvinna han alltid har velat ha.

2007-11-18 @ 20:29:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback