topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Europas egen Paris Hilton

2007-08-31
 
Är ni lika trötta på Paris Hiltons olika bravader, som jag är? Håller med om att hon kan sin sak vad gäller PR - det finns väl ingenting hon gör som inte skapar enorma rubriker. Europa har en egen IT-girl, som påminner starkt om Paris och är en sann skandalprinsessa. "Lady V" kallas hon, men heter egentligen Lady Victoria Hervey. Lika lång, smal och blond som Paris Hilton har denna societetstjej minglat sig in på skvallersidorna över hela Europa. Pappa Victor är den sjätte markisen av Bristol - och den första i släkten att hamna i fängelse (för bedrägeri). Mamma Yvonne jobbade tidigare som hans sekreterare...

Likheterna mellan Paris och Lady V är slående. Båda har en syster, tillhör den innersta kärnan i den internationella jetseteliten och har växt upp i lyx och överflöd, kantat med vilda partaj. Och båda blondinerna är lika skandaltörstiga och har provat på det mesta.

Mamma Yvonne blev rasande när Victoria hoppade av studierna för en modellkarriär på catwalken. Victoria hamnade halvnaken på omslagen till världens mest sålda herrtidningar. Men därefter klädde hon på sig och fattade pennan för att skriva skvaller i egna spalten "Party Animal" i Sunday Times. När det inte var kul längre stack hon till Hollywood och ställde sig framför kameran igen. Denna gång som servitris i en B-film.

"Lady V" öppnade senare en egen exklusive Boutique i London, där fotbollsfrun Victoria Beckham gick loss dagligen bland designplaggen.

Kärlekarna har kommit och gått. Shane Lynch i Boyzone föll pladask för den blåblodiga skönheten. Mest uppmärksammad blev romansen med 15 år äldre dansken Mogens Tholstrup, som hon vitsigt kallade "farfar". Så även om "Lady V" fyllt 31, är hon väl ändå Europas Paris Hilton, tycker ni inte? 


image35

Lady Victoria Hervey - Englands Paris Hilton


Foto: Scanpix


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback