topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Englands partyprins nr 2

2007-11-16
 

Det är inte bara lillebror Harry som kan konsten att svinga en bägare. Wills var mycket glad i hatten och ganska rund under fötterna när han hade partajat loss ordentligt i går. Timmen var sen när livvakterna föste in den överförfriskade prinsen i bilen för hemfärd. Notera den gröna kavajen...grönt är den stora modeflugan just nu i kungahusen. Lite julgransstämning så här års är ju inte helt fel. 

image118

Foto: All over Press

Missa inte Åsa Bönnelyches nya kungliga lista - inne och ute
 


Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Ser ut som han har svårt att hålla balansen. Att de aldrig lär sig hantera alkohol på ett smakfullt sätt. De är hopplösa de där engelska prinsarna!.. :) Visst är det lite julgransstämning över den där kavajen, men det ser onekligen kungligt ut med sammet iaf! Men ganska behaglig grön färg! Lite myspys sådär i höstrusket!..

2007-11-18 @ 22:01:18
Postat av: Åsa Bönnelyche

Det kan inte vara lätt att ha fotografer i släptåg vart man än går. Alla har ju rätt att festa loss, men säkerhetsvakterna borta ha tagit ut fylleprinsen bakvägen...om det fanns någon.

2007-11-18 @ 22:01:44
Postat av: Midnattsol

Ibland hjälper inte bakvägen heller.. Se bara när Harry sprang rakt in i ett gäng fotografer som väntade på baksidan av Mahiki Bar i London... Det var knappt någon vid huvudentrén, för de har lärt sig det där med att det finns flera entréer... Stackars de brittiska prinsarna. Engalska paparazzis sägs ju vara de värsta..

2007-11-18 @ 22:02:02
Postat av: Hjorten

tycker faktiskt lite synd om Wills. Han verkar vara en mer vek typ än lillbrorsan. Och att han börjar bli flintis kan inte vara så kul att skylta med i så unga år. Men hejar på Wills så klart, tänk om det är han som blir kung nästa gång. Vad tycker pappa Charles om det?

2007-11-18 @ 22:02:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback