topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

En inte helt rakryggad kronprinsessa

2007-11-07
 
Kungligt rak i ryggen är ett signum för vår Victoria. Norges kronprinsessa har däremot taskig hållning. Vad synd! Annars hade hon kvalat in bland de tre snyggaste kronprinsessorna i Europa. Men den krökta ryggen ställer till problem. Några balettkurser eller promenader med böcker på huvudet skulle vara bra för Mette Marit. Här ser vi henne i samtal med Nicaraguas president Daniel Ortega. 

image98

Hur är det med hållningen Mette Marit?


Foto: IBL


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Håller med dig Åsa! Jag fattar inte att hon fortfarande inte har lärt sig att föra sig kungligt... Hon har haft så lång tid på sig, och hon har alla förutsättningar att bli en av Europas vackraste kronprinsessor. Hon måste ha både dåliga stylister och frisörer, för hon får bara till stilen ibland, och så har hon alltid samma frisyr.. Snälla, kan ni inte framföra detta lite fint till det norska hovet? Någon måste ju säga det. Stackars Mette-Marit.. Jag kunde hjälpa henne..:)

2007-11-18 @ 21:39:28
Postat av: Åsa Bönnelyche

Visst är det viktigt för de ingifta prinsessorna att lära sig stil, när den inte finns där medfödd...
Mette-Marit har gått in för det naturliga utseendet, vilket passar bra i Norge. Men det är nog fler än vi som skulle vilja se mer glamour runt henne. Stilen är onekligen lite hemvävd och trist.

2007-11-18 @ 21:40:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback