topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Djupdykning i slottsgarderoben

2007-09-21
 
Jag måste säga att prinsessan Beatrice är en av de allra mest färgstarka unga kungligheterna i Europa. Hon är självsäker och vågar pröva på nya saker. Hon tippas bli den första blå-blodiga personen i rymden - bara en sån sak! Bea står på NASA:s väntelista att få en exklusiv uppskjutning i raketfart till stjärnorna. Aftonklänningarna får duga så länge innan det är dags för att kliva i astronautdräkten. Ja, modig är hon som få. Veckans djärva dekolletage slår till och med Madeleines skandaldjupa urringning på Nobel!  Prinsessan Beatrice visar ovanligt mycket hud i nya klänningen. Vad säger drottning Elizabeth om barnbarnets nya framfart i garderoben?


image45

Foto: IBL


Kommentarer
Postat av: Karamellfia

Personligen tycker jag inte att det är så passande för en prinsessa att flänga efter sin mamma på kändispartaj av alla möjliga slag, och till gå med gå på catwalken (trots att det var för ett gott syfte). Hon är prinsessa inte en vanlig kändis...

Bea kommer inte att bli första kunglighet i rymden, möjligtvis första kvinnliga kungligheten. Den första kungliga i rymden var Prins Sultan bin Salman bin Abdulaziz Al Saud, fd astronaut från Saudi Arabien.

2007-11-18 @ 20:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback