topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Fergies fylledans på film

Äntligen får vi se hur det egentligen går till när hertiginnan av York släpper loss hemma i vardagsrummet. Daily Mail avslöjar privata bilder och en webbfilm när Fergie dansar tryckare med en kudde till tonerna av Frank Sinatras "My Way" och sjunger med. Det är Paolo, 24, expojkvän till prinsessan Beatrice som nu talar ut om livet med kungligheterna. Och får man tro det han berättar går det ganska vilt till hemma hos prins Andrew på Royal Lodge, Windsor. En morgon vaknade Paolo i gästrummet av att prins Andrew knackade honom på axeln och bad honom att hoppa upp ur sängen genast. Vid frukostbordet någon minut senare avslöjade prinsen att han behövde Paolos hjälp för att på ett diskret sätt se till att hans älskarinna, Ms Everhart, en rödhårig skönhet, kunde genomgå en snabb operation eftersom hon befann sig i "omständigheter". Paolo ringde mamma som hostade fram 10 000 dollar. Ms Everhart kunde åka till kliniken och skandalen var undanröjd. (Inget halvsyskon till prinsessan Beatrice och Eugenie). Det mest prekära av allt var att Fergie någon dag senare tackade Paolo för sin insats. De visar sig att de forna äkta makarna Fergie och Andrew berättar allt för varandra och vet det mesta om varandras kärleksliv. Som sagt, detta står att läsa på Daily Mails websida. Missa inte filmen på en dansant Fergie, som vi länkar till på www.svenskdamtidning.se här bredvid.

image183

Amerikanska modellen Angie Everhart, prins Andrews flickvän, fick hjälp av prinsessan Beatrice expojkvän.

Kommentarer
Postat av: Nellie

Ojoj! Ja, det är mycket man inte känner till! :=O

2007-12-19 @ 12:47:03
Postat av: Jessica

Det där kan man kalla urringning.

2007-12-19 @ 20:34:00
Postat av: Midnattsol

Om Fergie var smaklös, så är ju Angie Everhart mkt värre.. Hon ser slampig ut. (Då kunde han ju likagärna behållt Fergie..)
Herregud..

2007-12-20 @ 18:25:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback