topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Vad är väl en bal på slottet Daniel`?


Om inte helt uuuunderbaaar! Daniels debut blev en framgångssaga...ingen var stiligare än han!
Kungaparet, Carl XVI Gustaf och Silvia, skred in till årets andra representationsmiddag och bilderna därifrån går till historien. Daniel Westling gjorde sin debut och han var imponerande stilig och avslappnad. Vilken tur att han är så vältränad. Fracken sitter perfekt och vilken tur att han hade glasögonen på sig också - han passar ju så bra i dom.Daniel gjorde succé på kungamiddagen i afton.

Kronprinsessa var lycklig att äntligen få ha sin älskade hos sig och slippa "låtsasleken Gömma Daniel". Nu är det fritt fram för unge herr Westling att komma ut ur garderoben(!) och visa upp sig i offentlighetens ljus. Vilken stiligt par de är! Så kära!

Kungaparet och de nyförlovade stannade upp inför fotograferna och poserade glatt.

Kommentarer
Postat av: Johannes

Ja, sådant här är ju roligt!

Men ägde denna rep.middag rum på grund av kronprinsessans namnsdag? Expressen antydde något om det...

2009-03-12 @ 23:17:55
URL: http://joberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tycker att det är bra att han får mjukstarta med några officiella framträdanden, så blir det inte lika abrupt sedan in i "det nya livet" efter bröllopet. Han hinner få lite erfarenhet innan dess.

2009-03-13 @ 03:16:05
Postat av: Maggan

Ja himmel vad snygg han är Daniel och Victoria lyser det bara om, har kungen legat i solarium eller har han varit och sprayat sig han ser så brun ut ungefär som Madeleine brukar göra.

2009-03-16 @ 16:06:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback