topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Så fångar de drömprinsen...Kronprins Willem Alexanders kusin prins Bernhard flyttade in på husbåten som söta Annette bodde på när de träffades. Börd verkar inte spela någon större roll när det gäller att fånga Europas drömprinsar.
Däremot ser de som lyckats ut som om de är stöpta i samma form - brunetter med imponerande cv:n.


I demokratisk anda klipper här alla invigningsbandet. Är det för att motverka "prinsess-klipparm" eller är det så här det kommer att se ut framöver. De icke-blåblodiga, ingifta kungligheterna skapar en ny arbetsordning vid offentliga uppdrag....
Prinsessan Anette har alla de kvaliteter som går hem hos giftassugna prinsar. Välutbildad, naturlig och mörkt hår och bruna ögon - precis som Silvia....

Unga generationen prinsar i Europa gör som vår kung - väljer mörka skönheter som ser ut som en ung Silvia Sommerlath.Silvia-look alikes som också de har satt prinshjärtan i brand.Det ska bli spännande att se vem prins Carl Philip väljer efter Emma. Sannolikt blir det en Silvia-kopia - igen.

Kommentarer
Postat av: Demba

Åsa.

Kan du hjälpa oss som pratar (och tjafsar) på inne och utelistan med en sak? Jag tror att Silvia var med på första sidan i varje nummer på Svensk Damtidning i ca tre år när hon var ny i kungahuset. Kan du kolla om det stämmer? Lämna gärna en kommentar om det på inne- och utelistan. Tack på förhand. Kram.

2009-03-09 @ 17:30:29
Postat av: Åsa Bönnelyche

Hej Demba!Svensk Damtidning hade Silvia på omslaget i varje nummer fyra år i rad!Bästa hälsningar Åsa

2009-03-10 @ 11:15:47
Postat av: Maggan

Jag ser ingen likhet mellan Silvia och Emma, Emma är en liten rulta och den klänning hon har på bilden här ovan ser förskräcklig ut hon ser ut som en gammal kärring. Det skulle vara roligt om Carl-Philip kunde träffa någon från de andra kungahusen ex. från Monaco.

2009-03-11 @ 17:37:32
Postat av: Anonym

Undrar vad alla personangrepp på Emma Pernald egentligen handlar om? Och det där att kungligheter gifter sig med andra kungligheter, den tiden är nog förbi så här på 2000-talet. Det gjorde man när kungliga bröllop mer handlade om makt, strategi och politik - än om äkta kärlek.

2009-03-15 @ 01:19:11
Postat av: zohreh

I LOVE MARRY WITH PRINCE CARL PHILIP

2011-01-30 @ 14:01:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback