topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Snor-kigt värre när prinsen snorades ned!Hur gör djur? Svaret är att ingen vet. Inte ens den mest hund- och hästvane kunglighet kan räkna ut när våra fyrbenta vänner får för sig att överraska på de mest märkliga sätt.

Den här vovven som prins William klappar på bilden ovan, uppträdde exemplarisk framför pressfotografernas kameror. Men den vita springaren nedan, gjorde William mycket förlägen. Plötsligt nös hästen så att saliven sprutade över hela prinsens skräddarsydda och nypressade kostym!

"Prosit", sa Wills artigt medan han en aning äcklat torkade bort slemmet på bröstet med sin vita näsduk. Lite roligt var det allt, tyckte britterna som såg på. En nedkladdad tronföljare ser man inte varje dag.

Stackars prins William, säger jag. Och synd om hästen är det ju också. En vårförkylning kan tänkas - för inte kan väl hästar vara allergiska mot oss människor?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback