topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Prinsessan Beatrice slutar aldrig att förvånaPrinsessan Beatrice ser alltid en aning förvånad ut - det kan ju bero på de stora ögonen och den öppna munnen. Och det är väl inte så konstig om hon själv är lite undrande....Omvärlden är ju alltid lite förvånad över Beatrice. Varför klär hon sig i så osmickrande plagg? Halvnakenchockerna avlöser varandra. Nu är det en bar axel som tittar fram. Annars är ju Bea en tuff tjej, som gillar när det händer saker. Dessutom har hon tur i kärlek. Pojkvännen Dave Clark är ju hur gullig som helst.


Kommentarer
Postat av: Estella

Jag tyckte hon var supermoderiktigt klädd och tuff.

Man behöver inte klä sig som en tant för att man är kunglig eller damigt som svenska sessorna gör. Hon är en ung inte ska hon se ut som dam. Oneshoulder dress är super inne nu.Så har hon valt rätt färg. Omvärlden och mode eliten älskar hennes stil hon kammar hem alla poäng.. Sista var hon på Tatler front page där man tog upp hur snyggt hon klär sig.. Då tycker jag faktiskt Madeline klär sig minst lika mkt i halvnaken chock när hon visade halva tuttarna på Nobelfesten då man ska vara präktig tillfällen. Nu nyligen visade drottningen samma dekoltage på ngn fest.. Har sett hel del av Madeleines aftonklänningar med en arm..Alltså beatrice har hyllats av största modedesigner har sett henne på franska och eng samt ital vouge. Har aldrig sett våra sessor med på bild där klästil kommenteras positivt. Tjejen har koll

2009-03-06 @ 15:10:06
Postat av: Åsa

Hej Estella!

Roligt att du gillar Beas axellösa klänning. Jag tycker inte att hon klär sig något vidare. Hon har ju alla möjligheter i världen att hitta en stil som passar hennes figur. Nu ser allting lite påhängt ut.2009-03-06 @ 18:01:26
Postat av: Midnattsol

Håller med dig Åsa! Hon kan har alla möjligheter att hitta en stil som passar henne bättre! Men kom igen, hennes kille, Dave, han ser ju ut som en tant! Bättre kan hon..

2009-03-06 @ 20:45:22
Postat av: Demba

Bea är stor. Alltså lite för stor för att visa allt. Valkarna borde gömmas åtminstone lite. Och att Madde eller Silvia visar sina bröst på det sättet dom gjort hittills är fint. Man ska visa upp det fina man har. Bara det inte går till överdrift och blir vulgärt. Och Estella. Du kan inte jämföra klumpedunsen Beatrice med Madeleine. Madde är ju vacker.

2009-03-06 @ 23:53:55
Postat av: Estella

Jag jämför inte Beatrice med Madde. Jag jämför

"nakenchocken" Bea har armlösklänning vilket jag tycker inte är nakenchock då tycker jag att de Madde hade ex antal år sedan på nobelfesten är mer nackenchock, men det blev väldigt uppskattade.Bea är en söt kurvig tjej då är det faktiskt svärare hitta klädplagg. Madde är vacker men väldigt överreklamerad i Sverige.Ok Bea kanske inte hade klänning som tilltalade många.Men hon blir hyllad oftas för sin stil av de största designernaoch modehus. De är ju åndå trots allt dem som har mest koll.

2009-03-07 @ 10:58:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback