topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Låt oss knäcka Da Vicky-koden!

 

Första bilden på kronprinsessan Victoria och Daniel Westling tillsammans offentligt vid årets andra representationsmiddag på Stockholms slott.


"Da Vicky-koden":

Vad är hemligheten bakom Daniels och Victorias kärlek?

  

  

Likt Dan Browns succéroman Da Vinci-koden, skulle vi kunna kalla kärlekssagan mellan Da(niel) och Victoria för "Da Vicky-koden". För visst är det spännande med en prinsessa av kungligt blod som förälskat sig upp över öronen i pojken från lilla Ockelbo. Går ekvationen Daniel+ Victoria ihop? Många frågar sig varför Victoria just har valt Daniel till sin prinsgemål? Och varför har Daniel valt kronprinsessan av Sverige?


Vad är hemligheten bakom deras kärlek? Låt oss söka svaret. Låt oss knäcka "Da-Vicky-koden" !
 

Läs min rafflande artikel "Da Vicky-koden" som jag snart släpper här på bloggen - eller i Svensk Damtidning. Håll ut! Jag vet att spänningen är olidlig - men hav tålamod kära vänner:)


Kommentarer
Postat av: Evangeline

När Daniel blir prins följer det automatiskt med en H.K.H då? Tycker hela den här förlovningen belyser att det fortfarande finns massor av jämställdhetsproblem inom monoarkin trots kvinnlig tronföljd. Jag tycker självklart att han ska få det på samma sätt som Mette-Marit, Mary och Marie fått det när de gifte sig.

2009-03-13 @ 13:14:02
Postat av: Irena.

Tror du inte att det handlar om trygghet och familjeliv?

En hederlig snubbe ifrån skogsbygderna med en trygg och varm kärnfamilj att komma hem till när världen därute är grym och kall.

Tänk vad härligt det skall kännas att, efter alla ekande slottssalar och bortresta föräldrar, komma hem till Ewa Westlings mysiga medelklasskök där det kanske tillochmed bakas bullar...hur ofta tror du att det hände ute på Drottningholm?

2009-03-13 @ 14:00:33
Postat av: Maggan

Jag tycker att det ser ut som de vill verkligen göra skillnad på sig själva och Daniel, men Silvia har fått H.M. Då borde Daniel H.K.H.

Jag tror aldrig att Silvia har satt en deg hon vet nog inte hur man gör, hon kanske borde gå i lära hos Ewa för då kanske hon kan bli lite mer mänsklig och få lite känslor. Jag tror inte att Victoria vill bo Drottningholm.

2009-03-13 @ 18:27:53
Postat av: Gealach

Han blir ju inte prins förrän de är gifta och då kommer det att stå "HKH" även på honom.

2009-03-13 @ 22:03:42
URL: http://www.metrobloggen.se/gealach

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback