topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Ett tu... treEn kunglig påputtare! Kronprins Frederik har fullt sjå att baxa upp sonen för backen. Frederik och Mary turas om att ta hand om barnen.

Det går undan för de danska kungligheterna som ena stunden njuter av skidsemester och den andra befinner sig i varma Miami där Frederik seglade på ett glittrande hav medan Mary lekte med Christian och Isabella.

Det ryktas om att Mary är gravid...eller vill bli kanske man ska säga. Billed Bladet skrev ju nyligen om att kronprinsparet sågs smita ut från Rigshospitalet från en avdelning som har med fertilitetsbehandlingar att göra. Hoppsan!

Ja, liksom de flesta andra kungligheter är det triss i barn som gäller. (Vårt kungapar, Hagasessorna, holländska kronprinsparet, Laurentien av Holland är mamma till tre liksom flera andra) Så visst vore det kul om även Mary fick en liten trea.

Själv har jag tre barn och tycker att det är alldeles underbart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback