topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Nykär prins rider på puckelrygg i Abu DhabiHelsingborgaren Mikael Lundberg fick bästa tänkbara start i veckans europatourtävling i Förenade Arabemiratens Abu Dhabi. Även Jarmo Sandelin och Henrik Stenson svingade golfklubborna i tävlingen i hopp om att vinna bucklan.

Men vädret har varit allt annat än bra i Abu Dhabi. Man fick avbryta torsdagens spel på grund av mörker efter ett två timmar långt speluppehåll för en hagelstorm.

Samtidigt som den spännande golfturneringen ägde rum hoppade en prins och hans prinsessa upp på en dromedar inte långt därifrån. Holländske kronprinsparet trotsade både hagel och stekande sol när de djärvt satte sig till rätta på öknens puckelryggiga "skepp" och gled ut över orientens sagolika sanddyner.

Maxima kastade av sig sandalerna och kände sig fri som en fågel under solen. Och Willem Alexander såg ut som Alladin själv som funnit sin prinsessa. Dromedaren lunkade snällt med KLM-ägarna i sadeln. Willem Alexander är ju pilot och är van att styra sina flygande farkoster själv över världen...men så här romantiskt kan det ju aldrig bli i en cockpit. En flygande matta(?) är ju perfekt att vila ut på när man är så kära som Maxima och hennes prins.


Foto: Scanpix

Kommentarer
Postat av: Estella

Alltså det ngn med Maxima hennes varma äkta leende

och den charmen som hon utstrålar där alla andra försvinner.Hon är alltid så positiv och glad och

växt upp i sin prinsses roll så bra. Jag förstår och ser för vad han föll för. De här är en välutbildad aristokratisk tjej levde ungefär som kungligheter innan hon träffade honom. Därför tror jag hon inte valde honom för att han är prins. Det syns att det äkta kärlek

2009-01-19 @ 17:30:20
Postat av: Demba

Så gulliga dom är tillsammans. Och så snygg Maxima är.

2009-01-19 @ 17:33:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback