topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Vad är det som går och går men aldrig går ned på knä?


Foto: Stella Pictures

Förr susade belgiske Laurent omkring i Bryssel på sin vältrimmade Harley Davidson. Numera är bågen utbytt mot andra bågar.

Prins Laurent har skaffat nya glasögon. Så här såg han ut i sina tidigare bågar (se nedan).
Laurent och furst Albert hade samma stuk på glasögonen. Men även Albert väljer nu hellre coola solbrillor i stället för "Thomas Östros-stilen". Stackars Monaco-prinsen. Hans hårfäste kryper allt längre bak och ännu har han ingen riktig familj att presentera för sitt folk.

Laurent var 40 år när han gifte sig med sin Claire. Det tyckte många var sent. Albert är en övermogen ungkarl som vägrar att falla ned på knä. Det ser ju faktiskt inte särskilt ljust ut på bröllopsfronten. Precis som här i Sverige.....väntan väntan väntan. Herr Daniel Westling fyller ju faktiskt 36 år!!!! i september - ingen purung ogift kille direkt. Hantera hantlar är han en fena på, men att gå ner på knä inför sin prinsessa går trögare.

Men det kan ju inte vara så svårt för en så vältränad man som Daniel att fria? Det är ju som att göra ett utfall. Bak med det ena benet och fram med det andra....BALANCE och sen är det bara att säga de magiska orden. Lätt som en plätt!Prins Albert och Thomas Östros är lika som bär.Numera tar jetset-ungkarlen Albert av sig politiker-glasögonen och sätter på sig playboy-bågarna.

Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Ha ha! Fyndigt skrivet om Danne! Det var bra faktiskt!

2009-01-28 @ 11:08:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback