topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Snart skild Prinsessa söker ny man!


Foto All over press

Ari Behn gör inte bara sin hustru prinsessan Märtha Louise besviken. Hela Norge är i upplösningstillstånd och undrar hur det egentligen står till med gutten i poetskägget, som fortsätter att roa sig utan familjen. Här är den senaste bilden som säger en hel del om det "kungliga" äktenskapet.

Ska prinsessan Märtha Louise och Ari Behn skiljas? Det kan mycket väl hända, men jag hoppas att det inte blir så.

Vem vill ha en sån här man, som nattetid står och hänger på andra tjejer? Är man dessutom ingift i norska kungafamiljen är skandalen ett faktum.

En redig karl åt prinsessan Märtha Louise sökes!

Kommentarer
Postat av: Maggan

Vi får beklaga om det är så att Ari o Märtha-Louise ska skiljas med tanke på att de har tre barn, borde de tänkt sig för innan de skaffade det sista barnet.Varför göra ett så märkvärdigt barndop om man har sådana tankar i bakhuvudet som skilsmässa.

2009-01-26 @ 11:08:14
Postat av: Anna

Dom ska väl inte skiljas??? Var har du fått det ifrån? Det stod inget i norska VG iallfall..

2009-01-26 @ 13:14:26
Postat av: Anonym

Oj, är det sant? Vad tragiskt, de som har tre småbarn som inte ens börjat skolan. Tycker synd om kung Harald och drottning Sonja som fått stå ut med så mycket negativa skriverier både om Märtha Louise, Ari och Mette Marit. Vi kanske ska vara glada åt vårt händelsefattiga svenska kungahus trots allt??

2009-01-26 @ 15:32:37
Postat av: Midnattsol

Ari Behn har varit en player ända sedan starten. Jag fattar inte hur M-L kunde gå på honom. Han gör allt för att synas och tar inte hänsyn till sin familj alls. Det visar vem han är tydligt. Jag tror dock att det är Harald som får skämmas mest ändå, för att han gav tillåtelse till denne smaklöse man att få gifta sig med hans dotter. Han kanske skulle lyssnat på prinsessan Ragnhild som uttalade sig om vad hon tyckte om Mette-Marit och Ari. Men medan Mette-Marit har skött sig och visat att hon lever ett nytt liv idag, så har Ari fortsatt med sina märkliga fylleskandaler, mediautspel och liknande. Han bryr sig inte om sin fru och hennes familj överhuvdtaget... fin make det där..

2009-01-26 @ 16:38:54
Postat av: Mahato

Nå må du gi deg! At Ari og Märtha skal skilles har jeg fremdeles kun lest her inne. Det har verken kommet ut en offisiell meddelelse fra Kongehusets egne hjemmesider, ingenting i norsk media - som sagt; kun her, og kun løgn! Jeg er skuffet! Veldig skuffet!



2009-01-26 @ 20:20:36
Postat av: Estella

Han har varit otrogen under Sverige vistelsen .

Det här handlar inte bara om ett par nätter ut.

Det här är sånt man kan gå på terapi diskutera hitta lösningar till. Man tar inte så stort steg som skilsmässa när man har barn tillsammans bara för att han varit ute festat om det inte finns annan kvinna i bilden.

2009-01-26 @ 20:37:20
Postat av: Heidi KS

Dette er blank løgn. Det er ikke sant.



Ari har ikke vært utro, og De skal ikke skilles.



Journalisten som har trykket dette kommer til å få seg en skikkelig smell! Skam deg!!

2009-01-27 @ 13:43:14
Postat av: fransyskan i helsingborg

han är kanske lite flirtig...det betyder inte att han är otrogen med varje tjej han fotograferas med...nä men hallå, vi lever 2009...



bara för att man ser en man och en tjej/kvinna tillsammans någonstans, betyder inte att de ligger ihop...snälla nån....

2009-02-01 @ 00:59:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback