topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Prinsessorna hårdpluggarOj, vad det tänks i de kungliga hjärnorna. Kronprinsessan Mette Marit av Norge har hårdpluggat inför sin tenta. Prins Carl Philip läser maskinteknik och tittar under huven på en traktor vid anrika Alnarp. Och nu ska prinsessan Madeleine läsa 15- poängskursen "Möta barn och ungdomar i svåra livssituationer" vid Socialhögskolan på Stockholms universitet, enligt Expressens hovreporter Johan T Lindvall. Detta hade Svensk Dam missat totalt. Ibland är det tur att vi har kvällstidningarna!
Kommentarer
Postat av: Maggan

Det är inte dåligt att Madeleine nu ska läsa in en 15 poängare för vad jag har begripet så läser hon sedan tidigare också på universitetet, hon kan inte vara dålig som hinner med både den här kursen och den hon redan gå på pluss all representation och sedan ska hon dess utom planera för att köpa hus och shoppa vara representant för hela mode Sverige.

2009-01-31 @ 17:04:47
Postat av: Neta

Undrar hur det går med husköpet. Det skall bli roligt att så småningom få se var dom kommer att bo. Till bröllopet/lysningen kommer det att ligga önskelista på Svenskt Tenn och NK förstås. Härligt!

2009-02-13 @ 10:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback