topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Ingen konkurrens mellan prinsessornaMörka skönheter med prinsesstitel och samma namn. Mary heter ju Marie på franska!

Det är lätt att tro att det skulle finnas en viss konkurrens mellan de två danska sessorna. Men en dansk expert går nu ut och säger att så är inte fallet.
"Mary ska vara en frontfigur för hela landet då hon ju är blivande drottning. Marie kommer att representera Södra Jylland och verka mer lokalt"

Det måste vara roligt för Mary att få en svägerska in i familjen som ju verkar lättsam och kul. När Marie får barn kommer de att kunna stötta varandra som två unga arbetande småbarnsmammor.

De har ju också en god relation till Joachims exfru Alexandra, vilket är nödvändigt då ju Marie faktiskt är Nikolais och Felix plastmamma.

Kommentarer
Postat av: Estella

Det tror inte jag . Jag ser på Mary att hon vill stå i centrum och få alluppmärksamhet. Att det kom en ung Marie som är vackrare och varmare på utsidan det kan inte hon stå ut med. Mary är vacker men hon är icequeen t om hennes leende är ibland tillgjord.

Jag får intryck att Mary högfärdig och misann hon bestämmer nog allt medans Marie väldigt glad easygoing tjej.Danska kungahuset vill nog framstå att det ingen konkurrens det ju lite pinsammt och barnsligt om det skulle vara så. De enda Marie är svag på är klädstil annars slår hon Mary med nötskal. Mary är nog rädd för att Marie ska bli folkets prinsessa med hennes charm och naturliga intryck. Mary har avundsjuk hon kom inte ens bra överens med Alexandra. Kolla bilden ovan vem ler mest frn hjärtat??

2009-01-14 @ 13:41:01
Postat av: Elisabet

Håller inte alls med Estella. Mary och Marie har ju olika personlighet och det ska de ju få ha. Mary verkar mycket intelligent och skulle nog aldrig nedlåta sig till att uppträda så omoget.

2009-01-14 @ 18:58:54
Postat av: Estella

Elisabet känner en kille som jobbat

åt danska kungafamiljen väldigt mkt åt

Mary. Hon är tyvärr inte så som hon visar sig var allting bestäms under hennes omständigheter hon har bitchig attityd.Alexandra var den snälla och trevliga sessan detta var innan skilsmässan.Men hon spelar sin roll väldigt bra med intelligens.

2009-01-14 @ 20:02:26
Postat av: Anonym

Är det inte istället så att det har varit osämja mellan Frederik och Joachim, särskilt i samband med Joachims skilsmässa, och det är en orsak till att Mary och Frederik och Joachim och Marie inte verkar träffas så ofta?

2009-01-14 @ 23:42:48
Postat av: Daisy

Mary är betydligt vackrare än Marie, har studerat mycket och jobbat i viktiga företag. Marie orkade inte plugga och fick sen sitt job med hjälp av pappa. Till råga på allt har hon inte ens kunnat lära sig danska!

2009-01-19 @ 09:30:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback